Händelserikt från morgon till kväll!

Elins första generationsöverskridande målarworkshop blev fantastiskt lyckad. SÅ roligt! Hon hade deltagare som åkte dagen innan från Lysekil för att delta, med tre generationer som övernattade i husbil vid Sliperiet. Några kom från närområdet till fots eller på cykel, andra kom från Nederländerna, Trelleborg och andra håll. Elin gav exempel och visade steg för steg hur man målar en solros. Många provade att måla efter hennes förslag, och många gjorde också helt egna skapelser. Nästa tisdag är det nytt tillfälle, det finns platser kvar. Anmälan till elinkarlzzonn@gmail.com

Många trevliga besökare kommer för utställningen och många passar på att se mer av omgivningen. Här är det Tina Thunander som kom tillbaka med maken för att se vad som hänt sedan hon var här och gjorde inslaget i kulturprogrammet Sverige om Sliperiet Gylsboda.

På kvällen fick vi besök av Feringe HRA. Detta härliga gäng kom för ett kvällsstopp efter en dagstur och rullade in med sina vackra veteranbilar som ett pärlband. Det var några nya bekantskaper och många fina återséenden. Vi berättade lite om stället och vi hade grillglöden redo. Efter maten avslutade vi med rundvandring till både det aktiva och det gamla brottet med en titt på allt som är på gång där och slutligen en runda inne i utsällningen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Händelserikt från morgon till kväll!