Tack Norra Skåne för trevlig artikel om Gylsboda Festival! Mer om festivalen, ny bok och annat i dagens inlägg:

Så inleds den trevliga artikeln om årets Gylsboda Festival i Norra Skåne/Kristianstadsbladet- tack för fin artikel! Mängder med andra fantastiska utställare och artister är klara för festivalen. En konstcurator från galleri Nordvaerk har i år valt ut konstnär till G:a Transformatorn, det blir något helt nytt som inte visats här förut. Möt Frans Peter Valbjörn Knudsen. Välkomna, 3 aug kl 11-17. Och utomhusbio bjuds kvällen innan, redan 2 aug blir det Aniara med hjälp av Bio Kontrast.

Frans Peter Valbjörn Knudsen.

Magisk aftonrodnad bjöds det på häromkvällen vid gamla brottet. Utomhusbion den 2 aug kommer dock att bli utanför Sliperiet, eftersom elektricitet behövs.

Louise på ”Dejlig er jorden” tillverkar hantverkstvål, här en med Diabas och en med röd lera. Ni som köpt den hos oss vet, ni andra får se fram emot att prova! De är SÅ bra, min torra hud älskar denna tvål!

Vi har haft besök av Lisa och Lars Olof Bergström med dotter som samlat fakta kring släkten Jans-Eriken och sammanställt till en bok. En intressant resa genom århundraden i de små byarna kring Lönsboda, familjer som känns igen och platser som är bekanta för oss som vuxit upp här. Vi har två ex till försäljning hos oss, fler kan beställas direkt från författaren.

Martin, Mats & jag roar oss med att skruva hyllor. Nu skall vi försöka få lite bättre organiserad ordning här.

Elin fortsätter med sina populära tisdagsworkshops.

Skyltar, skyltar, skyltar. Mats målar vitt, jag skriver & kvällarna kör vi skyltrace vida omkring. Nu skall det bakas i långa banor till festivalen, vi skall röja platserna ute vid transformatorn, pickla rödlök, göra ketchup osv osv. Ni hör vilken festival vi skall ha. 3 aug är datumet att ha koll på.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack Norra Skåne för trevlig artikel om Gylsboda Festival! Mer om festivalen, ny bok och annat i dagens inlägg: