Om total utförsäljning i G:a Transformatorn, om målarworkshop i Sliperiet och om keramikande i Sliperiet.

Pierre Nilssons sommarutställning i G:a Transformatorn börjar gå mot sitt slut, den 31/7 kommer nästa utställare för att bygga sin utställning. Pierre hälsar att nu är det dunderläge för den som vill fynda.

Titta in, öppet alla dagar. Info om swishnr finns på plats, konstnären själv är oftast inte på plats 😉 Självservice med ytterst flexibla priser, allt enligt Pierres principer.

Mattiessons fina utställning i Sliperiet är välbesökt redan innan vernissagen.

Elins måarworkshops på tisdagseftermiddagarna har verkligen blivit succé. Deltagare i alla åldrar från när & fjärran kommer för att skapa tillsammans under mysiga och avslappnade former.

Från målarworkshop till keramikdag. Idag har Martin haft trevligt besök i keramikverkstaden. Maria Louise från Danmark har gjort fina kannor som väntar på bränning.

Klara som är från Lönsboda men bor i Malmö kom tillsammans med en kompis från Lund och hade en fin eftermiddag medan de skapade sina vackra alster.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Om total utförsäljning i G:a Transformatorn, om målarworkshop i Sliperiet och om keramikande i Sliperiet.