Festivalförberedelser och trevliga möten.

Intensiv period med festivalförberedelser. Nya spännande utställare varvas med fina återséenden. Det blir en fullspäckad dag med massor av finfina inslag. Kom & se, fri entré <3 Kom också ihåg utomhusbion på fredag 2 aug, kl 21.30. Aniara visas av Bio Kontrast från Olofström utanför Sliperiet. Även här fri entré.

Vi snyggar till lite i omgivningen och röjer gräs och sly för utställarnas olika platser.

Lexi hjälper mig att dra sly, men i ärlighetens namn är hon mest uttråkad. Festivalförberedelser ligger väl inte högst upp på önskelistan där.

Skyltar i mängder har vi varit ute & satt upp vida omkring- så nästa vecka blir det att turnera runt för att plocka ner dem alla 🙂

Vi har inget riktigt avancerat datorsystem för placering av alla fina utställare, ha, ha. Man tager vad man haver när man sitter & klurar på det hela.

Bakandet i köket är i full gång, underbart att se full aktivitet utanför fönstren på alla håll. Trevliga besökare fyller uteplatserna när de tar en fika. Och här är det ett sällskap som passar på att utmana varandra i boule.

Mattiessons utställning uppskattas verkligen, även de yngre utställarna tycker den är spännande att se de lite ibland lite mytiska motiven med vättar och väsen.

Så roligt med alla olika besökare. Många har rötter här, andra kommer som turister och vill veta allt om platsen. Ibland råkar olika besökare på varandra här, som inte setts sedan halvsekel tillbaka! Vi får höra så många intressanta berättelser från förr. Från många olika länder så mycket språkövningar blir det. Här är det besökare från Australien och Lönsboda!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Festivalförberedelser och trevliga möten.