Vilken Gylsboda Festival det blev! TACK alla deltagare, besökare, sponsorer och alla fantastiska frivilliga som bidrog och hjälpte till på olika sätt. Wow!

Festivalavslutningen med Henrik Widegren. Precis så rolig, intressant och underhållande som vi trodde, eller nej, ändå bättre!! Så kul att så många var med och lyssnade på honom här i Gylsboda.

Kontrasterna var stora. Festivalen inledde vi på fredagskvällen med utomhusbio Aniara, baserad på Harry Martinsons epos. Aniara är ju en mörk skildring av hur människan förstört jorden. Filmvisningen var en del i jubileumsåret kring Harry Martinson. Verkligen en annorlunda upplevelse att se den enorma filmduken blåsas upp och se publiken bänka sig i skymningen denna ljumma sommarkväll. Det gav mersmak!

Ni får hålla till godo med ett litet urval av bilder där det är väldigt mycket från festivalen som inte kom med. Jag kom aldrig ifrån köket så jag kunde ta bilder uppe vid G:a Transformatorn & gamla brottet där det var fullt med fina utställare, underhållning och servering av creepy crepes. Men oj så kul med så mycket besökare!! Och kul att så många skapade vid de olika stationerna.

En snabbild från VESPERS soundcheck hann jag med i förbifarten. Wow som de utvecklats från första spelningen här! Fantastiskt bra.

Därefter blev det musical med Daniel Hjalstedt och Sara Nagel. Ljuvligt vackert och så roligt att höra allas kommentarer om hur dessa ungdomar imponerade. Fullfjädrade musikalartister som tar musikalen hit till oss i Gylsboda.

Och så avslutningen med Henrik Widegren. Solen strålade och publiken njöt.

Fredrik Bergman har kommit att bli vår stående ljudtekniker till festivalen, här i samspråk med Widegren.

Känner ni värmen och glädjen strömma. Vi är helt uppfyllda av all positivitet. Vi kan inte nog tacka alla som bidragit till detta. Allt från alla frivilliga som hjälper till på olika sätt som att komma med hemodlade grönsaker till serveringen, som kommer med spannar fyllda av ljuvliga blommor att smycka området med, hjälper till att baka, alla skyltar som skall ut (och tillbaka in) tält som skall upp (och ner) alla artister och utställare, diskbärare och kakpåfyllare, korvgrillare och mat- & fikaförsäljare, sponsorer och provapåaktörer osv osv osv. Cykeltaxin hann jag inte ens prata med, inte heller motorsågsskulptören och många andra.

Bokstubben som vi placerat hade verkligen ändrat skepnad till kvällen! Detta är början till ett lite större projekt, mer om det senare.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vilken Gylsboda Festival det blev! TACK alla deltagare, besökare, sponsorer och alla fantastiska frivilliga som bidrog och hjälpte till på olika sätt. Wow!