Gylsboda i våra hjärtan. Här är det Gylsboda Berg inne i glaskulan (MickeJohansKonstglas är den mästerliga mästaren som gör glasarbetet) här är lyktorna med på utställning i Olofström. Tack Astrid för alla bilderna från vernissagen.

Intressanta medutställare som kommer att hälsa på i Sliperiet, kanske kan det blir en uppföljare framöver på utställningen hos oss? Positivt nätverkande när man tvingar sig till att vid sällsynta tillfällen lämna Sliperiet- tack också alla besökare i Sliperiet att ni har överséende med att det tillfälligt är lite glest i Diabasutställningen.

En vanlig vernissagefråga är: ”Var får du din inspiration ifrån”. För mig är det världens enklaste fråga att svara på: ”Jag bor i Gylsboda”. Så enkelt är det. Det räcker att sticka ut näsan här så slås man av hur vackert det är överallt.

Våra tyska besökare knåpar på varje dag med sina lyktor och lanterner. Det har blivit svenska röda stugor med vita knutar, Sliperilyktor, halloweenlyktor och jullyktor. Pappret prepareras med matolja och får därefter en genomskinlig effekt.

Nu fortsätter vi knåpa med allt pappersarbete, planerar för nästa vernissage, bastuingvigning och under tiden är i vanlig ordning alla trevliga besökare varmt välkomna.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar