Gylsboda sprakar av färg bland vackert svart Diabas både natt & dag!

Är ni trötta på norrskensbilder? Ni får stå ut med en halvdan härifrån. Första gången någonsin jag upplever fenomenet och det är här hemma i Gylsboda!! Wow vilken upplevelse, med Berguven hoande i bakgrunden <3

Även på dagen sprakar det av färger här. Sommarmänniska ut i fingerspetsarna, men måste ändå erkänna att detta är otroligt vackert.

Vädret har bitvis varit ordentligt regnigt i veckan, men tappra besökare har ändå promenerat och njutit av omgivningarna och allt som finns att se både ute & inne.

Igår var det två år sedan Göran gick bort, vi minns, tänder ljus och tar en kopp kaffe för Göran, som var en av de mycket engagerade här i Sliperiet från start.

Astrid tyckte att vi skulle ha en bättre väska till symaskinen, sagt & gjort, rita mönster, klippa & sy & vips så var väskan klar. Tack Astrid! Och tack för att ni tar hand om Sliperiet när jag smiter iväg över helgen!

Kan inte tröttna på utsikten från bastun, lika slående i alla väder. Vi får lugna oss lite till med eldande, men Diabasen är på plats nu <3 Lite justeringar att göra i veckan som kommer, men vi är nära!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar