Förberedelser inför helgen

Ni som fått Espresso i brevlådan i helgen kan läsa lite om oss och så har vi den här annonsen inför kommande helg. I morgon kommer Therese Söderberg och börjar hänga sin utställning som har vernissage på lördag. Det är vernissage kl 13-17, men kaffeserveringen är öppen kl 14-17 för att vi skall hinna med bastuinvigningen först.

Vi har haft fantastisk hjälp med bastuåtgärder i helgen av Johannessons Bygg, nu hoppas vi verkligen att allt är godkänt i morgon när sotaren kommer för ny koll. Det blir en fullspäckad vecka med förberedelser.

Vi tackar alla trevliga besökare som intresserar sig för all spännande Gylsboda och Diabas historia som visas här.

Det vackra vädret har också inbjudit till vandringar i området, så besökarna också får se allt vackert ute den unika miljön. Här är det Hiroshi Koyamas ”Door” och ”Entrance to black” som synas närmare.

Lite oturligt när det kommer konstnärssällskap på besök att det är just mellan två utställningar, men här finns ju ändå alltid saker att se.

När vi får besök av en professionell smed är det kul att kunna visa smedjan.

Idag var utställningen i Olofström över, så nu flyttar Dibasen hem till Sliperiet igen. Medutställarna var mycket intressanta, får vi kanske se dem i Sliperiet framöver.. ?!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar